6/2 - 16.40

Har inte haft mycket att skriva om de senaste dagarna så har inte blivit av att det skrivits här alls ;) Bättre ha något vettigt att skriva än bara skriva ner massa svammel. Hur som skulle vi förra veckan ut och käka hamburgare men det blev inte av. Så det ska göras ikväll ^^ Ska gå hemifrån om ca 30 min och efter hamburgare blir det lite fest hemma hos någon jag (vad jag vet) aldrig träffat. Spännande!

Bilder och annat kommer imorgon ;)

Bara en Bild

Som rubriken säger, här kommer Bara en Bild.
Motivet är mig iförd nya kläder ifrån nelly och bloggshoppen! ^^

Nelly + bloggshopp


1/2 17:09

Hämtade ut paket ifrån posten (aka ICA) för ett tag sedan handlade lite och hämtade ut medicin från Apoteket. Till att börja med har jag aldrig väntat så länge med att hämta ut paket, men ibland får man lov med att vara lat. Det ena paketet var ett par skor jag köpte via bloggshop och det andra från nelly. Ifrån nelly kom det en riktigt mysig tröja jag beställde samtidigt som jag skickade tillbaka lite saker i Retur. Bilder kommer vid senare tillfälle ;)

Apoteket - ett nytt system, fast sämre. Jag använder ingen medicin men Andreas gör. Då det inte var allt för kallt ute idag väntade jag ute då det alltid är jobbigt varmt inne på apoteket under vintern. Ser att det blir Andreas tur och tittar sen ut över folket som går runt på torget. Tittar tillbaka, han är borta ? Måste ha sätt fel tänker jag. Efter att ha stått i 10 min ringer jag och får veta att Apoteket har ett nytt system när det gäller att hämta ut receptbelagd medicin. Suck! Man tar sin nummerlapp, väntar glatt, går fram säger att jag ska ha blablabla. Här brukar man få sina saker och gå till kassan för att betala. Men inte längre! Nu får man gå och sätta sig igen och vänta på att bli uppkallad IGEN för att få sina saker.

Vad man kan tänka då är att personen man pratat med inte ska behöva gå och hämta medicinen. Men jo då, personen bakom disken går och hämtar medicinen sätter en lapp på den och lägger i en låda. Som någon annan sen ska gå och plocka upp och ta med till en annan person bakom en annan disk så man kan bli ditkallad igen. Väntade utanför Apotket i 20 min istället för enbart 5 min som det brukar ta. Det tog dem 15min extra!! att behandla en kund, Grattis!

RSS 2.0