Toast en tidig morgon

Det här måste göras om. Har suttit uppe hela natten och nördat WoW, oh ja ! jag är sån där wow-nörd som sitter uppe hela nätterna O.o Shocking News Shocking News!! Nä, men det är kul att köra en all-nighter lite då och då ^^ Spelade till omkring klockan 7 imorse eller något sånt. Men nu hoppar vi framåt för mycket i berättandet.

Toast! - en underskattad läckerbit. Vid halv sex tiden ungefär fixade Andreas toast till oss och kall oboy. Det är så gott, jag kan säkert äta ihjäl mig på såna mackor. Dock efter att ha tryckt i mig två lite för snabbt kom det vilda protester ifrån min mage som inte ville börja arbeta så tidigt på morgonen.

Hur som spelades det fram till strax efter sju tiden och sedan såg soffan lite mysig ut och så hamnade man där och så somnade man och så sov ett par timmar fram till elva tiden där omkring. Ska försöka hämta ut två paket jag har liggandes på "posten" aka. ICA, men det ser inte allt för välkomnande ut utomhus.

Log-in problem

Vet inte om det är många andra som under dagen har haft problem med att logga in på blogg.se idag. Själv har jag inte kunnat logga in förren nu. Kom in en snabbis för ca 9 timmar sen och hann ladda upp en bild och därefter var det error meddelande på error meddelande. Och strax därpå följde ett par timmar av att det inte ens gick att logga in.

Men Men! Nyligen ätit lite sen middag. Blev Potatisklyftor gjorda i ugn, kött och bearnaise sås. Enkelt och gott ^^

Igår var vi över till Zeb & Anna och hade lite chill kväll med lite dricka och vattenpipa. Fett kul, synd bara att man var så trött, har varit lika trött när jag gått upp som när jag gått och lagt mig ett par dar i rad nu. Ingen aning om varför och det är mycket irriterande. Hur som bestämdes det att vi imorgon ska käka ute på Loch Ness - sweet!

Såhär såg man ut igår:
Outfit 1 - 29/1 - 10

Ca(ugh)t in Action

Ca(ugh)t In Action !

Shifty - Cat in Action

Shifty Sammansatt Bild 1

Då Shifty är bannlyst ifrån toaletten pga. vandalisering av bl.a. toalettpapper fick han i sällskap av mig och min kamera utforska lite. Handfatet var en klar höjdare så för att "skrämma" honom lite satte jag igång kranen. Dess värre blev det inte som beräknat utan istället blev det enligt Shifty mycket bättre och han fick en ny vattenkälla. Han är nu till och från helt hopplös när man ska gå på toaletten. Han rusar in hoppar upp på badkaret springer över till den andra kortsidan och hoppar upp på handfatet. Väl där förväntar han sig att serveras vatten men blir istället utkastad och sitter sedan och ser otroligt stött ut.

Shiftys lilla upptäcksfärd skedde i förrgår och på kvällen blev himelen alldeles rosa och mysig ^^

Rosa Himmel

blogg.se har ryck

Ja, vad ska man säga. Har väl under hela dagen till och från försökt logga in här för att skriva något. Men antingen har jag inte kunnat loggat in alls eller så har jag kunnat logga in men sen tryckt på något och fått upp diverse error meddelande w.w

Suck !! Men hur som verkar det mesta fungera nu, det ända jag märkte när jag loggade in nu var översikten över bloggen där man ser sina senaste händelser och så, det ser helskumt ut verkligen!
blogg.se damp

Men men det löser sig väl inom kort hoppas jag !

Vinn Ett Skin Till Din Dator

Jag deltar i en härlig tävling där man kan vinna ett skin till sin laptop :)
Spana in tävlingen här som avslutas fredag den 29.e Januari klockan 19.00


Själv tänkte jag önska mig denna design som vinst om man har turen med sig!

2010 en sexuell revolution

Det sexuella ungerska bandet Nikita (Dasha & Julia) har gjort en video där dem går nakna genom ett köpcenter. Videon har gjort en inte helt oväntat succé på internet och på deras hemsida skriver dem "att de önskar alla en sexuell revolution under 2010" samt uppmanar alla kvinnor till att göra varje dag till ett erotiskt äventyr. Dasha har tidigare även varit modell för playboy.

Spana in videon här:



Kollade även in en av deras andra videos :)


Personligen tycker jag faktiskt att deras låtar är ganska bra
Och gillar verkligen i första låten "electra shock" haha det låter så kul ^^

25/1 - 15.55

Kollade igenom garderoben och hittade en hel del som inte används, däremot hinner jag inte lägga upp någon annons idag utan det får bli imorgon eller senare ikväll när jag kommer hem från jobbet ;) Nu är det dags att börja göra sig iordning och se till att man har allt med sig ^^ Hoppas det ska gå bra ikväll!

25/1 - 13.43

Jag vill göra något, vet inte vad, men något.. Känner för att plocka med saker men det tar sån tid.. Nä usch, tror jag ska terroisera katten med lite bilder eller kolla igenom min garderob eller nåt. Kanske finns kläder jag inte använder som man kan slänga upp en annons på ;) Får se, hur som vill jag inte sitta vid datorn i alla fall, thats for sure!

Ska jobba ikväll också, fortfarande nervöst varje gång. Men får försöka låta bli att tänka så mycket på det i förväg. Sist jag jobbade sålde jag ju mitt första avtal i alla fall, hoppas på en eller fler idag ^^ Målet är att sälja ett avtal idag, blir det mer blir jag bara glad :)

Ny design & Header

När jag först skapade min blogg lånade jag en färdig design från Bloggdesign. Mest då jag inte då orkade sätta mig in i html världen och pilla runt med koder hit och dit. Har vart eftersom lagt till lite småsaker och ändrat vissa andra småprylar. Inget märkvärdigt helt enkelt. Senast så skaffade jag en signatur för någon dag sedan. Men nu kände jag att det var dags att fixa något eget ;)

Resultatet ser ni ju själva, kanske inte like high-tech-fansy-stylish som det jag hade innan men nu är det mer personligt än innan då jag hade något som egentligen inte var mitt. Har suttit och pillat runt både igårkväll och under kvällen som varit. Orkade igår inte fixa så mycket mer än grunden med bakgrund, lite länkar och en bild i menyn. Tog väl kanske någon glad 1-2 timme då det var ganska enkelt.

Idag däremot, usch usch och usch kan jag ju säga haha. Har väl spenderat de senaste 4½ timme på att göra följande: Ändra färg på texten på rätt ställen (tog längst tid), göra reklambilderna i menyn till länkar, lägga in länklista ovanför headern, fixa in signaturen, skapa en header (tog näst längst tid då photoshop inte är min starkaste sida) och till slut la jag in headern. Så fy faan det här gör jag inte om förren om ett bra tag igen ;D haha

Hoppas de flesta tycker det blev en förbättring och inte tvärtom, själv är jag väl typ nöjd i alla fall ;) Hade jag orkat kunde jag säkert gjort det bättre med bl.a. headern, men det får bli till en annan dag för nu tror jag min nacke går av snart.


Ha Det Bäst

22/1 Städ-dag

Idag ska jag städa.. Massor.. Inte orkat den senaste tiden så nu är det mer än dags att plocka undan, damma och hela historien ;) Hittade lite kul klipp på aftonbladet som jag tänkte lägga in lite senare under dagen då jag tar välbehövda städ pauser haha ^^

Ny signatur

Fixade precis en signatur till bloggen. Väldigt simpel till en början så får vi se om jag kommer på något roligare vid senare tillfälle, funderar på att lägga in någon mindre bild där, men som sagt det blir vid ett senare tillfälle. Har även lagt in länkar över min header, spana gärna in dessa ^^ Sitter just nu och småpillar lite med diverse funktioner och testar runt. Men lär inte blir några fler större förändringar idag, kanske imorgon vem vet vem vet ;)

18/1 - 16.34

Posten kom strax efter förra inlägget och knackade på med min nelly-leverans. Yeey action in the house. Den här gången däremot hade jag inte samma tur som innan och 2/4 varor åker tillbaka inom ett par dagar. Beställde leggings i strlk xs/s men dem var både för långa och hängiga på mig - åker tillbaka. Det andra plagget som åker tillbaka är en t-shirt, skitsnygg! som beställdes i strlk small. Normalt brukar jag kunna ha medium men beställde en mindre den här gången på grund av modellen. Den var lång som en klänning och formlös som en planka - tältsyndromet.


Behåller däremot ett par andra leegings och en annan t-shirt som båda satt super bra :)
Bild kommer upp lite senare!


18/1 - 13.38

Schwupp .. Har inte hänt så mycket dem senaste dagarna och har därför inte haft särskilt mycket att skriva om heller. Sista lediga dagen idag och imorgon blir det back-to-work. Hoppas på att det ska gå ännu bättre imorgon och ska läsa igenom lite anteckningar under dagen och försöka tänka igenom vad det är jag missar och vad jag behöver tänka mer på/förbättra etc. etc.

Är grymt seg just nu och känns som om man kan gå och lägga sig redan nu och sova tills imorgon. Men det lär jag ju inte få/kunna direkt ^^ Ska dessutom planera mat för veckan och gå ut och handla idag. Och sist jag kollade hade inte min säng hjul och motor ;)



Mera Måste Ha !

Hittade idag ännu mera bara måste ha hos nelly. Och då jag fortfarande hade fri frakt la jag en liten beställning ^^ Haha men sen blir det inte mer förren dess jag får min lön som tidigast. Har i övrigt sjukligt ont i halsen efter att ha pratat i telefon nästan non-stop från ca 17.00 - 21.00. Det var rätt tufft med en så pass "hård" start ändå. Men det har varit kul och nu är man ledig ända fram till på tisdag nästa vecka. Men nu kommer det lite snabba bilder på det jag beställt.


Roll Sleeve - Motel - Ord. 395kr - Rea 159kr
Roll Sleeve Top från Motel
Rea Pris 159 sek - Ord. Pris 395 sek


Eylet Hoop - Rare Fashion - ord. 349kr - rea 145kr
Eylet Hoop Legings från Rare Fashion
Rea Pris 145 sek - Ord. Pris 349 sek


Fiana Top - Only - ord. 199kr - rea 95kr
Fiana Top från Only
Rea Pris 95 sek - Ord. Pris 199 sek


Black Label - Purple - 199kr
Black Label Leggings från Purple
Ord. Pris 199kr




// aleex

Tidningsgrodor!!

Jag har fått mig mitt morgonskratt! Vill tacka den underbara människan som lade ut ett antal tidningsgrodor på sin blogg. Tänkte lägga upp de jag tyckte var bäst här och vill ni läsa fler däreter finns en länk i slutet av inlägget till original inlägget med alla så kallade tidningsgrodor ^^ Kommentarerna under rubrikerna är även skrivna av originalskrivare och inte av mig - men dem är klockrena !


Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)


Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han egentligen?)


Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på!!!)


Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä...?!)


Ingen av de omkomna hade livshotande skador
(Istället dog de av...?)


Tycker alla är grymt roliga och vill väl egentligen lägga upp alla
men gå in här och läs mer!



// aleex

Info@boutWork

Hej Där!
Kommit hem för någon timme sedan nu efter ännu en dags utbildning :) Gick bra idag också och fick sitta med och lyssna när säljare satt och ringde runt. Mycket telefonsvarare och folk som är på jobbet. Men sen var det väl den tiden på dygnet också. Hur som har vi gått klart själva Utbildningen. Nu kommer vi att jobba med coacher och de som redan är anställda under resten utav "utbildningen".

Vad händer imorgon? Jo! Fy vad läskigt men vi ska ringa våra första säljsamtal imorgon! Jisses redan?? Är väl det ända jag kan tänka. Är sjukt nervös men hoppas och tror att det kommer gå bra :) Ska läsa på riktigt mycket under kvällen och morgondagen, börjar ju inte förren 17.00 men kommer sedan sitta och ringa nästan hela kvällen. Kan tänka mig att det blir mycket sitta och prata, tips, tänk på det, testa det och så vidare. Får se hur det går imorgon, brukar starkt ogilla när folk lyssnar på mig när jag pratar i telefonen men nu är det dags att växa ifrån det ^^



Wish Me Luck!


// aleex

Trött & Kall

Idag är jag sådär trött och seg.. Och kallt är det också..

Snart dags att gå hemifrån till utbildningen så ska väl göra mig iordning nu

Inte direkt hyper glad över att ha vaknat utan täcke och varit kall som isglass

Så vill helst slippa vara ute och gå i kylan idag

Nä, usch säger jag bara.

Jag Vill Ha Sommar :)




// aleex

Superhärliga Cykeltricks

Tittade på det här klippet för en vecka sen eller så, hade då inte tid att blogga om det. Satt nu och tittade runt på lite nya klipp som kommit och snubbalde över det här igen. Så nu var jag bara tvungen att lägga upp det här. Spana in hur den här killen hanterar sin cykel, det är vad jag kallar kontroll :)

Ett annat klipp som jag tycker är roligt är detta. Visst nu är det inte menat att vara roligt utan är en seriös sak! En elefant som i panik springer in i en tät grupp av människor är inte roligt, så varför skrattar jag lite smått när jag ser klippet? Jo, för jag har så dålig humor ibland så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det hemskaste (roligaste) i klippet är när elefanten näst intill ramlar på sidan över en massa människor.


// aleex

Julklappsinköpen från nelly.com

Skulle lagt upp dem här för ett par dagar sedan men har inte orkat fixa ihop ett kollage av dem ;)


December 2009
Samlad Bild med inköp från nelly.com under december 2009



Gjorde sedan ett till inköp till i början av Januari 2010
Samlad bild nelly.com från januari 2010

Tråkigt nog lyckas jag inte få till den där perfekta färgen med min kamera :/
Försöker ju fixa till det i vissa program på datorn i efterhand, men t.ex.
klänningen till höger är mycket finare i verkligheten och på nellys egna bild!

Tips? Dem tas emot med glädje!
Har en Sony Cyber-Shot


// aleex

Endometrios - en vanlig sjukdom

Hittade en artikel om en kvinna som haft smärtor i 15 år och först efter den långa tiden fått diagnosen Endometrios. Var tionde kvinna beräknas ha denna sjukdom, men ändå är jag snart 20 år och det här är första gången jag överhuvudtaget hör ordet Endometrios. Borde inte det här vara relativt viktigt att prata om? Eller är det något som bara ska tas upp 7-15 år efter det att smärtorna sattes igång? Jag läste igenom artikeln och tyckte det hela var helt stört. Hur kan man under 15 års tid missa en sådan vanlig sjukdom?

Efter att ha läst artikeln sökte jag på allas våran älskade google på ordet Endometrios. Självklart fanns där en hel del foruminlägg men skippade dem och gick direkt in på det jag ansåg kunde innehålla ren fakta. Som alltid kom Wikipedia upp där bland ett av dem första alternativen, så klickade mig in och började läsa. Här går dem igenom sjukdom, symptom, smärta & behandling. Men det var som sagt bara första sidan jag kikade på. Nästa sida som kändes seriös hade rubriken Vad är Endometrios?. Den här verkar vara skriven av en kvinna som har/har haft sjukdomen själv. Det är en löpande text och inte för många rubriker. Verkligen läsvärd då hon här drar upp mycket som enligt mig är tänkvärt!

De sista två sidorna jag kollade in angående Endometrios var bland annat netdoktor.se & vardguiden.se. De här två sidorna är väl dem som inom ämnet skulle kännas mest trovärdiga och sanna i det dem säger. Men alla sidor tar upp i praktiken det samma, men det är berättat ur olika synvinklar, på lite olika sätt och man kan väl aldrig läsa för mycket heller :)

Det jag hoppas på just nu efter att ha läst allt det här är att jag själv och alla jag känner ska slippa den här sjukdomen. Självklart hoppas jag att ingen någonsin ska få den, men det vore bara dumdristigt då den inte slutar bara för att någon hoppas. Det måste vara hemskt att få den i samband med sin start av menstruation. Har för mig att en av de som kommenterade på artikeln hade haft väldigt svårt genom både högstadiet och gymnasiet på grund av den här sjukdomen.

Jag har lärt mig en del idag och hoppas på mer förståelse för drabbade kvinnor. Hoppas att läkare förstår allvaret och inte säger att det är psykiskt, även om det i vissa fall säkert kan vara det. Det verkar vara rätt enkla metoder man använder sig av för att kolla om Endometrios finns, varför kan man då inte göra en sådan undersökning bara för att utesluta? Nej, jag blir inte klok på att man ska behöva gå runt i flera år och inte kunna klara av sin vardag för att läkare inte informerar ordentligt. Om det är en så pass vanlig sjukdom bör väl läkare med kvinnliga patienter som har sådana här extrema smärtor kunna iaf informera om det?



Läs & tänk igenom
// aleex

Tävling hos Lilija

Tävling hos lilija.com

Då jag kikade på den här t-shirten tidigare och nu hittade en tävling med den så kunde jag inte annat än delta.
Vill du också vara med och tävla gå till den här bloggen lilija.com och delta :)

Vinnaren dras den 10 januari


// aleex

Obsessed & Fika

För ett tag sedan kom vi hem efter en trevlig fika nere på Christins med Zeb & Anna. Visst det var kallt men blev inte olidligt fören dess vi faktiskt ställde oss upp och skulle gå, ja vi satt ute för er som undrar ;) Hur som tog jag som vanligt Varm Choklad då jag inte är någon kaffe älskare direkt. Och lite senare ikväll ska vi dra över till Zeb & Anna och ha mer trevligt med vattenpipa ^^ Undrar om och vilka mer som kommer.


Som jag skrev igår skulle vi kolla på filmen Obsessed. Och ja den var grymt bra. Tack Terese för att du nämnde den på din blogg! :) Verkligen en sevärd film och tänker väl se till att inte säga hej till fel personer hahaha. Här kommer därför även en trailer:




Nu ska jag chilla lite och sen fixa mat innan vi drar iväg till Zeb & Anna


// aleex

Pizza ^^

Idag har det varit en sån där lugn dag. Kom nyss hem efter att ha handlat lite på apoteket och mataffären. Men för att fortsätta i dagens anda "slapphet" så beställde vi från pizzerian :) Var rätt länge sen vi åt något därifrån nu och ska bli riktigt gott med lite pizza en fredagskväll. Ska kolla på filmen Obsessed medan vi äter, var egentligen tänkt att vi skulle kolla på den för någon dag sedan men det blev helt enkelt inte av. Jag beställde hur som helst en tropicana (skinka, annanas, banan, curry) och min sambo skulle visst ha en hamburgare med pommes till. Ska minsan se till att sno åt mig ett pommes frites eller två ;)

Sitter just nu och väntar på att maten ska anlända och magen har uppfattat alla signaler och kurrar mer än nödvändigt - kul kul !



// aleex


Bråkstakar nedslagna av kampsportande transvestiter

Asså herregud vad roligt jag hade åt detta. Rubriken gjorde mig intresserad så var ju bara tvungen att kolla vad det handlade om, mest då rubriker ofta är lite felvisande på vad det egentligen handlar om. Men den här gången var det ju bara klockrent! Nu råkar jag inte veta hur man lägger in annat än youtube-clipp här och det här är inte från youtube så får bli en länk helt enkelt!

Här är länken: http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5928298.ab
Verkligen ett sevärt klipp. För er som inte är fullt intresserade eller inte har tid att både läsa och kolla kan jag ge er den lilla informationen att de transvestiter som det handlar om egentligen är två av Storbrittaniens tuffaste fighters vid namn James "Lights Out" Lilley och Daniel "Lionheart" Lurwell. Kampsportarna är ute på svensexa och utklädda till dragqueens och som reporten säger uttrycket "Somliga straffar Gud med detsamma kanske passar in här" varav jag inte kan annat än hålla med om!

Men nu är det dags att sova och imorgon ska jag lägga upp lite bilder på kläderna jag beställde från nelly, hann nämligen hämta ut dem idag innan vi började spela och allt passar! Så nu behöver jag inte heller byta ut eller skicka tillbaka något :) Natti Natti



// aleex

Avier med Posten

Har fått båda avierna för kläderna från nelly :D Fick dem för 5 min sedan. Tråkigt nog kanske jag inte ens kan hämta ut kläderna idag utan måste vänta tills imorgon. Eftersom vi ska spela rollspel om ungefär 30 min blir det lite svårt att hinna, speciellt då min sambo lånade mitt kort för att gå och köpa mjölk 2 minuter innan posten kom. Är inte det typiskt så säg. Däremot så blir det eventuellt inget rollspel idag då en av två inte orkade idag helt enkelt och den andra får vi inte tag på av okänd anledning. Men vi får se vi får se, hur det än blir så blir i alla fall jag glad hehe (*de-egoistiska-tankarna-tar-över*)

Men nu ska jag snabbstäda, för blir det rollspel så måste all skit som står på vardagsrumsbordet bort så vi har någonstans att sitta med våra papper. Blir det inte rollspel så aa, då var det ju städat där i alla fall.





// aleex

God Natt

Nu ska jag krama kudden ett par timmar :)
Och imorgon blir det rollspel mellan 15.00 - sent på kvällen/natten om jag inte misstar mig, vilket jag inte brukar. Hoppas halsen pallar med bara :D haha Nej nu ska jag sova - God Natt!



// aleex

Soft Dag

Har idag inte gjort något vettigt! Fan va skönt :)
Bara suttit framför datorn och degat i min fåtölj och lyssnat på musik den här dagen. Middag blev rester från igår så inget extra jobb där och när maten sjunkit till plats tog jag ett bad, fan vilken härlig dag det har varit idag ^^

Im-so-happy



// aleex

Makaronilåda (-pudding)

Som jag berättade igår ändrades planerna och det blev idag Makaronilåda (-pudding, beroende på vad du är van vid). Som vanligt kommer det att bjudas på både recept och bild/er :) Blev själv riktigt nöjd med dagens middag som är väldigt enkel att laga till men tyvärr tar en sådan tid att få till, trots hur enkelt det är att tillaga! Tar uppåt en timme att bli klar med, mestadels på grund av tiden den ska vara i ugnen. Men det kommer vi till i receptet, ska väl inte avslöja allt i förväg ;)


Makaronilåda (-pudding) - receptet är från "Rutiga Kokboken" sid 72
4 port – ca 1tim
Ingredienser
4dl makaroner
2 liter vatten
½msk salt
1st gul lök
150-200g rökt skinka, fläsk eller korv
1msk margarin eller smör

Äggstanning
2st ägg
3dl mjölk
½tsk salt
½-1krm svartpeppar

Garnering
½-1 dl riven ost


Tillagning:
Koka makaroner enligt förpackningen. Häll av vattnet och lägg makaronerna i en smord form.
Hacka lök och skinka och fräs i lite matfett i en stekpanna. Fördela det sedan över makaronerna.
Vispa samman ägg, mjölk och kryddor och häll sedan äggstanningen i formen.
Strö över riven ost – detta är en smaksak!
Grädda i ugnen i 200grader ca 40 min, eller till dess den stelnat och fått fin färg.

Makaronilåda (-pudding)  Samlad bild

Tänk på!
* Löken ska inte stekas för länge, ytan ska bara bli lite gulare och detsamma gäller skinkan. Stek alltså inte för länge och inte på för hög värme. Jag stekte på 5.an och sänkte sedan till 4.an.
* Äggstanningen, när jag hällde det över makaronerna låg mycket av pepparen kvar i bottnen av bunken. Så jag hade på extra över det hela innan jag hällde över osten.


Smaklig Måltid


// aleex

Ny Bild & Leveransinformation

Idag gick jag inte upp fören klockan var nästan ett. Men sånt ska det bli ändring på! Har hur som fixat en ny bild nu istället för den gamla som var ca 2 år gammal vid det laget den laddades upp. Nu är det en från nyår istället, blir lite massproduktion på dem bilderna just nu i min blogg ^^ Men tyder inte det på att jag blev nöjd med dem bara ? ;D Haha antingen det eller så har man blivit en stoor egoist utan förvarning, vem vet, det kanske t.o.m. är en bieffekt av att blogga?

Fick däremot glädjande besked via mejlen när jag kollade imorse. Kläderna jag beställt från nelly har skickats ut från lagret och är framme inom 2 arbetsdagar :) Alltså imorgon eller på torsdag, längtade innan men nu blev längtan bara ännu starkare. Hoppas verkligen att allting ska passa, skulle vara så tråkigt om man var tvungen att skicka tillbaka något.

Återupptäckte en favoritlåt för ett par dagar sedan ^^ - Mika Grace Kelly





// aleex

Utbildning & Ändrade Planer

Är riktigt glad nu, intervjun gick jättebra och jag är varmt välkommen tillbaka måndag nästa vecka för utbildning. Hoppas jag finner det här vara intressant att jobba med och att jag tar mig igenom utbildningen som är på två veckor :) Ska bli riktigt skönt att få en form av sysselsättning igen efter den långa lediga tiden jag har haft nu.


Ändrade planer vad gäller dagens middag! Makaronilådan skjuts upp till imorgon och idag blir det istället sill och potatis med gräddfil+gräslök som tillbehör - oerhört gott! När maten har fått sjunka till plats blir det till att äta lite ostkaka för att det är så otroligt gott ! Skulle dock haft drottningsylt till ;)


Pillade Lite Med En Bild & Det Blev Detta



// aleex

Arbetsintervju

Då börjar det närma sig att gå. Ska på arbetsintrevju klockan 15.00 idag och börjar väl känna av det där som så fint kallas att bli nervös. Hoppas det ska gå bra och att jag inte snubblar bort alla orden ^^ Har varit ute en snabbis idag redan och postat böcker till min syster. Kan inte säga att jag längtar efter att gå ut igen. Ska handla på vägen hem sen, blir makaronilåda/pudding idag och antagligen en dag eller två till framöver. Har lite dålig fantasi just nu vad gäller mat känner jag. Men kan bero på att jag måste gå ut för att köpa maten först och inte alls vill gå ut mer idag.




Wish Me Luck


// aleex

Mer kläder från nelly

Beställde lite mer kläder ifrån nelly.com för julklappspengar som blivit över :)

Ribbon Knits Dress - French Connection


Ribbon Knits Dress från French Connection
Rea Pris 599 sek - Ord. Pris 1199 sek



Abigail Top - Vero Moda

Abigail Top från Vero Moda
Rea Pris 149 sek - Ord. Pris 299 sek



// aleex

Nyårslöften

Här kommer väl då mina nyårslöften, för såna har väl alla :P Det är svårt att komma på vad man vill förbättra under kommande året och det finns väl egentligen så mycket man kan förbättra med sig själv. Som det där med att inte äta så mycket godis? Haha nej men försökte komma på en del relevanta saker som man inte bryter efter en vecka inpå det nya året.

Nyårslöften 09-10



// aleex

Gott Nytt År

Gott Nytt År 2010

Vill Önska Alla Gott Nytt År
Lite sådär i efterskott blir det nu (
igen) ^^


Hade riktigt trevligt med trevligt folk på nyår. Åt middag tillsammans och hade kul fram tills tolvslaget då vi gick ut och tittade på fyverkerierna. Kallt, det är väl vad man kan säga om den upplevelsen haha. Nästa år blir det 2 par strumpbyxor ;)


Årets Sista Outfit
Blev detta:
Outfit of the new year 09-10

Klänning från random marknads-tält :)
Svart syntethår - happyhair.se
Rött syntethår - happyhair.se
Strumpbyxor från HM
Väska från KappAhl



// aleex

RSS 2.0