Att sova eller inte sova

Har inte haft allt för mycket intressant att skriva om.. Gick upp i fredags och gick och la mig först klockan ett någon gång nu under natten mellan lördag och söndag. Så var väl uppe i typ 36 timmar ungefär och var inte trött under hela tiden fören dess jag nästan somnade i stolen utan förvarning :D haha

Så det var väl halva min helg iaf. Tycker det är helskumt hur man helt plötsligt bara inte kan sova. Man går liksom på något extremt övervarv. Försökte lägga mig under fredagskvällen men det gick inte riktigt så efter att ha rullat runt i nästan en timme gick jag upp igen.

Har det hänt dig? Och vad har du gjort åt det isf ;)

Att Äta Tacos

Igår blev det Tacos ^^
Det är så underbart gott <3

Tacos 24/3 - 10



Våra tillbehör:
Köttfärs
Gurka
Isbergsallad
Paprika
Majs
Ost
Creme Fraiche
Guacamole (stavning?)
Mild Tacosås
Taco Tubs
Nachochips med ostsmak



Själv är jag inget fan av ha tomat på tacos. Brukar däremot ha på avokadobitar.
En vän till mig brukar ha på banan.

Vad brukar du ha på din taco?
Kanske man kan få lite inspiration till nästa taco kväll :)

Skit tvätt !!

Det är ungefär så jag känner nu. Inte nog med att jag tycker att det är jobbigt med bara 2 maskiner. Stog i 5 minnuter!!!! och försökte stänga den där förbannade luckan. Det man måste göra om man ska lyckas stänga den är att trycka in luckan och sedan gunga hela tvättmaskinen fram och tillbaka w.w S-U-C-K !!

Och inte nog med det! Torktumlaren fungerar inte... Den går inte att starta.. Hade jag vetat det innan med hjälp av en fin röd skylt eller liknande (har kollat igenom hela tvätt rummet, det finns inte) kunde jag planerat annorlunda med vad som skulle tvättas först. Då det bara finns ett torkrum där inte allt för mycket får plats när man ska hänga upp lakan och massa handdukar. Och när tvätt tiden är slut är det sällan allt är torrt.

Det här blev ingen bra dag alls.. Vet inte vad jag ska ta mig till just nu. Finns ingen direkt mening med att hänga kläder på tork i lägenheten om man ska flyga runt och vispa ner damm från hyllorna. Och speciellt inte då man har en katt som river ner allt igen och som hårar ner allt han kommer inom en meters radie med - pälsboll!

5 timmar slit

Då var man där igen. Tvätt-tid... Usch är väl det ända jag säger. Inte för att jag har något emot att tvätt det är ok. Men att gå upp och ner i trapporna samt att det bara finns 2 tvättmaskiner som knappt rymmer något.. Det gör det hela lite värre. Nästa sak är väl då att den ena utav dem är omöjlig att stänga till och från. Jag tycker att det är dags för styrande över huset att skaffa in nya tvättmaskiner (gärna 3 då).

Men det är inte bara det som ska fixas idag. Ska städa förbannat jävla ordentligt idag. Jag ska plåga mig själv med dammsugning, skurande av golv, fixande av spis, städning, damma, torka bort fläckar på dörrar - skåp och andra skumma platser, fixa inne i badrummet och bara allmänt trötta ut mig själv ^^ Kommer sova gott i natt

Nä, dags att ringa farmor som jag missat ett samtal ifrån sen är det bara att köra igång

Utan all anledning

Japp, det är exakt vad detta inlägg är.. Utan all anledning !
Har inte kommit på något fyndigt att skriva idag helt enkelt ^^

Så kan väl ta upp presenter, fick väl mest pengar och kort i present i år. Satt nog även i telefon under hälften av mina vakna tid igår haha så är det när släkten är stor. Så får se om man svänger in på nelly.com och går lös på allt man vill ha :)

Andra nyheter; Satt på FB tidigare under kvällen och slö tittade på lite bilder hos diverse människor. Så kikade jag in hos min pappas ex Stina. Herregud vad det sprudlade upp massor av underbara minnen från den tiden :) Och mitt i allt när man satt där och tänkte tillbaka kommer det upp en bild på ingen annan än Angela. Herregud det var inte igår. Gjorde lite research och nu är vi vänner på FB. Sweet! Nu blir det väl en extra tripp till Sthlm för att ta igen tappad tid ;D

20 År Idag ^^



Idag fyller jag 20 år!!  :D



Så var tonårstiden över och nu räknar man bara tiotal eller hur är det? ^^ Att man redan uppnått åldern 20, det är svårt att tro. Kommer man inte ihåg hur man alltid sätt åldrarna 16, 18, 20 som en ålder då man är värsta vuxen ? Men känner mig inte mera vuxen idag än vad jag gjorde igår ;D haha och jag kände mig definitivt inte vuxen vid åldern 16 och 18 heller.


Ha Det Bra Allesammans ^^

Fruktkarameller

Tror jag höll på att tappa både ögon och haka i förrgår när jag var iväg till Citygross för att köpa ketchup. Av alla random saker dem har på erbjudande lite här och var i affären hittade jag godis. Men det var inte vilket godis som helst! Utan en av mina absoluta favoriter som jag inte har ätit på säkert över 3-5 år eller något sånt. Jag har inte ens sätt dem i affärer under den tiden. Så när jag sen ser att en 200g burk kostar 10kr fick Andreas ta emot ett par puppy eyes ^^

Så vad är det nu för fantastiskt godis jag pratar om, jo, fruktkarameller :D
Früchte Auslese - Fruit Selection

GammelGodis


Har du någonsin ätit dessa fantastiskt goda frukt krameller? Vilken färg är din favoritsmak? Min favorit är helt klart den lila med svartvinbärs smak :)

Dagen efter ^^

Gårdagens fest var riktigt kul :)
Hann inte lägga ut någon bild på hur man såg ut igår
Så det kommer nu istället

20100319



I övrigt gick jag upp omkring halv tre idag och slukade en kanna vatten ^^ Men förutom lite vätskebrist mår man prima i kroppen.

Mjölk och Kakor

Att Dricka Mjölk och Äta Kakor
* Underskattat
* Underbart
* Massor av minnen
* Bästa sättet att dricka mjölk på
* Bästa sättet att äta kakor på

* Far/mor-föräldrar

Vad förknippar du frasen "Mjölk och kakor" med ? ^^
Själv sitter jag just nu och knaprar på Choco Chips, kakor med chokladbitar i. Smakar och ser ut som Maryland men är av ett billigare kakmärke ^^ Till kakorna dricks det självklart kall mjölk. Det blir inte bättre än såhär ibland.

You gotta enjoy the little things!

Partääi

Partääi this evening!
Huvudanledning: Fira mig och Anna <3<3



Vad ska jag ha på mig? Ingen aning.. Allt ligger i en hög i sovrummet på diverse platser och väntar på att bli upptäckta.. Får se vad man slänger ihop den här gången. Kolla in senare så kanske man hinner lägga in en bild innan man ska dra ;)

Paket från Vevay

Tanken var att detta skulle lagts upp tidigare ^^ Men då min kamera inte hade något batteri fick det vänta. Hur som fick jag 5 saker i paketet :)


Bronzing Body LotionBronzing Illumination

Nail HardenerLipgloss


Bild 1: Bronzing Body Lotion
Bild 2:
Bronzing Illumination
Bild 3:
Nail hardener <3333
Bild 4:
Lipgloss - transparent

Fick även en medlemsgåva, ett snyggt halsband med ett hjärta som går att öppna ^^

Necklace Golden HeartNecklace Golden Heart

Att tvätta

Något jag inte gillar det är att gå upp klockan 05.30-06.00 för att förbereda sig på att gå ner och tvätta w.w
Det här var sista gången jag hade tvätt tid mellan klockan 07.00 och 12.00

Jag var sluta hela dagen igår efter det morgonpasset
För lite sömn är inget att bråka med ;)


Kolla in senare idag, har fått mitt paket från Vevay ^^
Kommer upp bild och lite info

Anti Social

Idag ska jag göra inget
Känner mig seg i hela kroppen & väldigt anti social

Marilyn Manson

Bella & Tyra show

Jaa, vad ska man säga.. Jag var tvungen att titta! Så kollade igenom hela deras första avsnitt. Den första tvshowen om bloggar. Visst det var väl underhållande till den grad att man satt och gapade sig igenom nästan hela programmet. På många punkter kändes det som en ända lång reklamshow. Där dem fick fritt spelrum med att videoblogga genom tv'n. Även om jag nu kollade det via nätet dagen efter.

Kollade på det pga. att jag läste ett annat blogginlägg om showen och därför hittade en länk till avsnittet. Kollade igenom kommentarerna där det stod skrivet i stil med: "bellas dialekt lät oäkta" "skvaller delen var påhopp" "bellas kommentar om kissies retuschering var onödig".

Det saker jag reagerade på i showen:
* Den otroligt dåliga akustiken i rummet, det ekade när dem pratade
* Fjanteriet - tycker det var väldigt mycket flams, kan säkert förklaras med att det var deras första avsnitt och det sändes live, klart man är nervös. Men ändå!
* Sims musiken ???
* Hur Tyra inte vågade åka ner för stången när dem testade på yrket Brandman
* Den dolda reklamen för medverkande bloggare


Vet faktiskt inte om jag ska kolla på nästa avsnitt eller inte, det är alltid kul att veta vad alla snackar om. Och med alla menar jag mina systrar som antagligen kommer kolla och tycka jag är pantad (igen) som inte hänger med :P Vi får se, kanske dem testar på ett yrke som jag finner intressant :P

Den Förbannade Katten

Yo
Känner mig grymt seg, gjort det hela dagen. Jobbigt läge jobbigt läge! Samtidigt känner man att det vore bra att städa lite.. Tror vissa dammråttor börjar armera sig och skaffa underordnade snart :/ Baah.. Inget den eländiga dammsugaren kan klara av, hoppas ja..

Sen är det den där förbannade katten .. Vi städade ju precis men här är päls ÖVER ALLT!!! Katter är bra.. På Vintern! Vår och sommar, nej tack, päls över allt... Plus han ger sig inte med att vara en odåga till katt. Bortsätt från att han tuggat sönder Andreas head-set till mobilen och senare laddaren till hans nya mobil. Och bortsätt från att han försökt göra samma sak med mitt head-set och med min laddare och bortsätt från att han haft sönder två gardinstänger, haft hål på gardinerna, kissat på min matta, klättrat på min rygg, sover i diskhon, skvätter ut sitt vatten, gräver ner sin mat i sitt vatten, finner foliebollar en miljard gånger roligare än betalda leksaker, föredrar kökströskeln och soffan framför klösbrädan SÅ har han tuggat igenom sladden till bordslampan i hallen w.w SUUCK! Den ända lampan vi hade där som lös upp bra, så nu är det tillbaka till det inte alls upplysande röda ljuset igen... Ska silvertejpa igen käften på den där tuggmaskinen snart..

The Evil Cat of Evil Dooooom

3 År Tillsammans :) <3

Idag är en mysig dag.
För idag är det 3 år sedan jag och min sambo blev tillsammans.

Så det ända som händer idag är gullande i soffan som ett och annat nykärt par.
Till gullandet blir det en hel del filmtittande & dip, chips, gurka och morötter ^^





Älskar Dig Andreas! <3

Xpress Your Style

Är med i en tävling av Libresse, Xpress your style.
Där tävlar man om en Lyxig och Snygg Handväska
Då jag är något av ett väsk-freak passar den här tävlingen mig utmärkt ^^

Klicka på väskan för att komma till sidan där du kan rösta på mitt tävlingsbidrag
(Jag heter Alexandra - namnet står under bidraget)
Xpress your style

Och när du är där varför inte göra dig ett eget bidrag? Du tävlar som sagt om en handväska ;)

RSS 2.0