En lugn dag


Idag har jag gjort inte alls mycket. Varit hemma och tagit det lugnt bara. Igår däremot var en annan sak. Jag och min sambo städade inne i sovrummet där vi har en del kartonger och småprylar kvar fortfarande sedan flytten. När vi så var klara var vi så trötta och jag orkade helt enkelt inte sätta mig här och blogga om det hela ^^
Så efter en dusch satte vi oss och kollade på film, Jennifer's Body. Ganska bra och udda i sin handling. Man kan först tänka sig att Jennifer, som det handlar om, [SPOILER incoming] är antingen en vampyr eller varulv. Men det är hon inte utan hon är en Succubus. För er som inte vet vad en Succubus är så är det en kvinnlig demon som lurar till sig män och sedan äter deras kött, i korta drag. [END of SPOILER] Därefter somnade vi så fort huvudet landade på kudden.

Tillbaka till idag, en lugn dag. Ska ta ner lite saker till källaren senare och bara ta det lugnt och slöa lite extra. Imorogn har vi tvätt tid, då blir det inte lika lugnt. Upp och ner för trapporna med tvätten, eller så kan man ta hissen. Men den åker jag såklart inte pga. min barnsliga skräck för hissar och trånga utrymmen. Har åkt den hissen en gång och den gången stannade den, så nej tack! Inte igen.

Middag? Igår åt vi pytt i panna igen då påsen som beräknat räckte till en omgång till :) Även idag kommer det bli massproducerad färdigmat från affären. Ärtsoppa! Däremot ska vi ha i lite extra kött i form av bacon i maten för att göra den mer amtig helt enkelt.


Det Var Allt För Det Här Tillfället
// aleex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0